KNOWN BUGS

News about Forum Functionality - Read BEFORE you use the forum (Read Only)
Post Reply
User avatar
sam
Site Admin
Posts: 127
Joined: Fri Jan 26, 2018 5:53 pm
Location: Earth / Sol / Galactic Orion Arm

Wed Feb 07, 2018 10:36 am

ATTACHMENTS DISAPPEAR

Sometimes when adding attchments (photos) to a post and then editing the post later some of the attachments disappear for unknown reasons.
They may even still be visible but are not seen in the listing of attchments.

I have no clue why this happens nor how to avoid it.
If worst comes to worst you will have to copy the msg text, then delete the message and re-enter it with all the pictures/attchments.

-sam
-------------------------------------------------------------------
Nothing is as it appears to be

2014 Bullet 500
2016 Himalayan
2017 GT Continental 535
User avatar
sam
Site Admin
Posts: 127
Joined: Fri Jan 26, 2018 5:53 pm
Location: Earth / Sol / Galactic Orion Arm

Wed Feb 21, 2018 1:10 pm

Pictures dont get uploaded or dont show up after upload.

This only happens with slow internet connections. I have friends in 3rd world countries report this but all western countries dont seem to see this.

There is nothing I can do about it. Its not strictly a bug, some parts of the code timeout - which is the usual behavior for software like this.

we will have to wait for Elon Musk to send up his satellites that will give everyone GIGABIT access for almost nothing :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

https://www.express.co.uk/news/science/ ... -elon-musk
-------------------------------------------------------------------
Nothing is as it appears to be

2014 Bullet 500
2016 Himalayan
2017 GT Continental 535
Post Reply